Pølseretter i kategorier

Alternativ svensk pølseret

ASP

Sværhedsgrad: Nem

Tilberedningstid: ca 45 min

Ingredienser:

1 kg røde pølser skåret i mindre stykker

1 finthakket løg

1 fed presset hvidløg

250 fløde

3 dl mælk

5 tsk paprika

5 tsk karry

1 dåse tomatpuré

500 g kogt spaghetti

1 bundt finthakket purløg

Salt og peber


Fremgangsmåde:

Svits løget i en gryde og tilsæt hvidløg, paprika og karry. Steg igennem og hæld fløden samt mælk i. Bring det i kog og tilsæt tomapuré. Lad fløden og mælken koge lidt ind og kom herefter pølsestykkerne i. Når disse er færdigkogt hældes spaghettien i. Retten omrøres og smages til med salt og peber og purløget drysses over inden servering.

 

Tilbage til forsiden – svensk pølseret