Pølseretter i kategorier

Klassisk svensk pølseret

Svensk pølseret

Sværhedsgrad: nem

Tilberedningstid: Ca 45 min

Ingredienser:

1 kg pølser

1 kg kartofler

1 løg

2 store dåser tomatpuré

1/2 L madlavningsfløde

5 tsk karry

5 tsk paprika

Salt og peber


Skær kartoflerne i tern og pølserne i mindre stykker efter behag. Hak løget fint.

Kog herefter kartoflerne til de næsten er færdige og hæld vandet fra.

Svits løget sammen med karry og paprika i en gryde og tilsæt efterfølgende pølsestykkerne og lad det stege i et par min. Kom herefter tomatpuré, fløde og kartofler ned i gryden og lad det hele småsimre i ca et kvarters tid. Smag til med salt og peber.

Retten skal helst koge ind så det har en dejlig jævn masse.

 

Tilbage til forsiden – svensk pølseret