Pølseretter i kategorier

Thai-inspireret svensk pølseret

Sværhedsgrad: nem

Tilberedningstid: Ca 45 min

Ingredienser:

1 kg pølser, skåret i mindre stykker

1 kg kartofler, skrællet og skåret i mindre tern, halvkogte

1 løg, hakket

2 store dåser tomatpuré

1 spsk rød karrypasta

3 stænger citrongræs

1 friskhakket chili

1 dåse kokosmælk

Salt og peber


Fremgangsmåde:

Steg løgene i en gryde tilsat en smule olie i nogle minutter indtil de er blevet helt bløde. Tilsæt pølserne og steg videre så skindet bliver gyldent. Kom herefter karrypastaen i og svits det af hurtigt. Tilsæt herefter kokosmælk,, chili, tomatpuré og citrongræs og lad det hele små simre i ca 15 min indtil retten kogt lidt ind. Smag til med salt og peber.

Tips: hak citrongræs-stængerne med bagsiden af en kniv – det fremhæver smagen.

 

Tilbage til forsiden – svensk pølseret